Urządzenia i Akcesoria
薑黃烤鮮魚
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份
Składniki
醃漬
-
白肉魚片 只取魚身500 克
-
嫩薑80 克
-
魚露40 克
-
油5 克
-
薑黃粉2 茶匙
薑黃醬汁
-
洋蔥 切塊(約3公分)200 克
-
小辣椒 切段(約3公分)10 克
-
油20 克
-
新鮮四季豆 切段(長約3公分)80 克
-
水1000 克
-
越式米線 泡軟備用60 克
-
綜合堅果 略為壓碎30 克
-
大茴香 (opcjonalnie) 只取葉子5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
27.2 g
Kalorie
1436.8 kJ /
343.7 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
26.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
吃一口薑黃
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan