Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
醃漬
- 500 克 白肉魚片 ,只取魚身
- 80 克 嫩薑
- 40 克 魚露
- 5 克 油
- 2 茶匙 薑黃粉
薑黃醬汁
- 200 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 10 克 小辣椒 ,切段(約3公分)
- 20 克 油
- 80 克 新鮮四季豆 ,切段(長約3公分)
- 1000 克 水
- 60 克 越式米線 ,泡軟備用
- 30 克 綜合堅果 ,略為壓碎
- 5 克 大茴香 ,只取葉子 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1436.8 kJ / 343.7 kcal
- Białko
- 27.2 g
- Węglowodany
- 26.4 g
- Tłuszcz
- 15.2 g
- Błonnik
- 1.3 g