Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 500 g Mehl
- 2 TL Salz
- 15 g Olivenöl
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 300 g Wasser
- Wartości odżywcze
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 452 kJ / 108 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Türkisches Fladenbrot
2 godz. 10 min
Tomatenbrot
1 Std. 35 Min
Käse-Oliven-Stangen
1 godz. 50 min
Knoblauchbaguettes
2 Std.
Mediterrane Fladenbrote
1h 10min
Olivenbrötchen
1h 45min
Tomaten-Basilikum-Brot oder -Brötchen
1h 45min
Scharfes Kräuterbrot
2 Std.
Zwiebelbrot mit Koriander
2 godz. 40 min
Gewürzbaguettes
1 Std. 35 Min
Italienisches Weißbrot
1h 10min
Zwiebelbrot für Fondue und Raclette
2 godz. 10 min