Urządzenia i Akcesoria
Olivenbrot
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
20 Scheiben
Składniki
-
Oliven, schwarz, entsteint100 g
-
Weizenmehl Type 405500 g
-
Salz2 TL
-
Olivenöl15 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Wasser300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
3 g
Kalorie
452 kJ /
108 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Backt mehr Brot!
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Mediterranes Baguette
15 godz.
Knoblauchbaguettes
2 godz.
Zwiebelbrot mit Koriander
2 godz. 40 min
Scharfes Kräuterbrot
2 godz.
Olivenbrötchen
1 godz. 45 min
Käse-Oliven-Stangen
1 godz. 50 min
Türkisches Fladenbrot
2 godz. 10 min
Gewürzbaguettes
1 godz. 35 min
Fladenbrot
2 godz.
Italienisches Weißbrot
1 godz. 10 min
Dinkel-Ciabattabrötchen
2 godz.
Zwiebelbrot für Fondue und Raclette
2 godz. 10 min