Olivenbrot

4.7 1.1K ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
20 Scheiben

Składniki

  • Oliven, schwarz, entsteint
    100 g
  • Weizenmehl Type 405
    500 g
  • Salz
    2 TL
  • Olivenöl
    15 g
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Wasser
    300 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Scheibe

Białko 3 g
Kalorie 452 kJ / 108 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 1.3 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...