Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 gramů celerových listů, omytých a osušených
- 40 gramů libečku, čerstvého, pouze listy, omyté a osušené
- 20 gramů čerstvé plocholisté petrželky, pouze listy, omyté a osušené
- 20 gramů rukoly, omyté a osušené
- 30 gramů soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 749 kJ / 178 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 2.9 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jahodový džem
1 godz. 5 min
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1 Std. 10 Min
Bílý jogurt
11h 10 min
Ostružinové želé
1 Std.
Rajčatový kečup
40 min
Libečková sůl
5min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2 Std. 5 Min
Ananasová marmeláda s limetkou
40 min
Zeleninová dochucovací pasta
45 min
Rajčatový džem
50 Min
Domácí nudle (zavářka)
30 min
Klasický rajčatový protlak (passata)
55 Min