Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 gramů čerstvého zázvoru, oloupaného, na tenké plátky
- 150 gramů cibule, napůl
- 100 gramů sušených meruněk, napůl
- 400 gramů rebarbory, na kousky (2 cm)
- 200 gramů sekaných rajčat v plechovce
- 400 gramů hnědého cukru
- 200 gramů jablečného octa
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 2 polévkové lžíce hořčičných semínek
- 2 čerstvé bobkové listy
- ¼ čajové lžičky mletého kajenského pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 zavařovací sklenici
- Kalorie
- 2160 kJ / 516 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 114 g
- Tłuszcz
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Šípkový sirup
24h 30 min
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1h 10min
Bezinkový sirup
2h 25 min
Okurkový relish
1h 30min
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1h 50 min.
Zeleninová omáčka (ortolana)
1 Std. 5 Min
Kořenicí směs s medvědím česnekem
2 Std. 10 Min
Libečková sůl
5 Min
Karamelizované cibulové čatní
24h
Pesto z medvědího česneku
20min
Cuketová čalamáda na topinky
25 min
Klasický rajčatový protlak (passata)
55min