Urządzenia i Akcesoria
紅豆沙鍋餅
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 片
Składniki
-
中筋麵粉300 克
-
鹽½ 茶匙
-
熱水 (約90-95°C)150 克
-
冷水 多備一些刷水用60 克
-
油 多備一些刷油用1 茶匙
-
蜜紅豆餡 (市售或自製)450 克
-
白芝麻 依個人喜好添加6 大匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片
Białko
13.8 g
Kalorie
1781.3 kJ /
426.3 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
75.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan