Urządzenia i Akcesoria
香蔥酥皮肉餅
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
新鮮香菇 略切塊80 克
-
豬絞肉200 克
-
蔥 切蔥花30 克
-
太白粉1 茶匙
-
白胡椒粉1 ½ 茶匙
-
醬油15 克
-
酥皮 (市售) 回溫至室溫10 片
-
蛋黃 打散1 顆
-
黑芝麻 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11 g
Kalorie
926.5 kJ /
221.6 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
12.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
3步驟料理奇蹟
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan