香蔥酥皮肉餅
TM5 TM6

香蔥酥皮肉餅

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 80 克 新鮮香菇 ,略切塊
  • 200 克 豬絞肉
  • 30 克 蔥 ,切蔥花
  • 1 茶匙 太白粉
  • 1 ½ 茶匙 白胡椒粉
  • 15 克 醬油
  • 10 片 酥皮 (市售) ,回溫至室溫
  • 1 顆 蛋黃 ,打散
  • 黑芝麻 ,少許

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
926.5 kJ / 221.6 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
12.3 g
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
1.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy