香蔥酥皮肉餅

香蔥酥皮肉餅

5.0 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份

Składniki

  • 新鮮香菇 略切塊
    80 克
  • 豬絞肉
    200 克
  • 切蔥花
    30 克
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 ½ 茶匙
  • 醬油
    15 克
  • 酥皮 (市售) 回溫至室溫
    10 片
  • 蛋黃 打散
    1 顆
  • 黑芝麻 少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 11 g
Kalorie 926.5 kJ / 221.6 kcal
Tłuszcz 14.7 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 12.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...