Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
- 2 zanahorias (aprox.150 g) en rodajas gruesas
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de chorizo de guisar en rodajas
- 750 g de caldo de pollo
- 200 g de patatas (en trozos pequeños)
- 1 hoja de laurel seca
- 800 g de garbanzos cocidos (en conserva) (lavados y escurridos)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1212 kJ / 290 kcal
- Białko
- 12.6 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 18.1 g
- Błonnik
- 8.3 g
Alternatywne przepisy
Lentejas guisadas
50 Min
Judías blancas a la hortelana
45min
Alubias con bacalao
30 Min
Garbanzos con arroz
35min
Sopa de judías blancas y verduras
40min
Guiso de judías pintas con arroz
40min
Alubias con gambas
20min
Sopa de arroz y garbanzos
30 Min
Guiso de lentejas y alubias con verduras
45min
Judías blancas a la toscana
35min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 Min