Urządzenia i Akcesoria
蕃茄乳酪鹹餅乾(無麩質)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
12 片
Składniki
-
鷹嘴豆粉 多備一些撒粉用100 克
-
蕃茄糊 (約5克)1 茶匙
-
鹽 依個仁口味調整¼ - ½ 茶匙
-
泡打粉½ 茶匙
-
乾燥羅勒1 茶匙
-
帕瑪森起士粉1 大匙
-
水 多備一些刷水用40 克
-
橄欖油1 茶匙
-
白芝麻 少許(裝飾用)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片
Białko
2.2 g
Kalorie
143.2 kJ /
34.7 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan