Urządzenia i Akcesoria
蘆筍起司鹹派
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
8 人份
Składniki
-
蘆筍 去除硬老的尾端300 克
-
希臘優格 瀝乾80 克
-
高達乳酪(Gouda) 塊狀40 克
-
新鮮平葉巴西里, ,1 小把,只取葉子新鮮羅勒葉8 - 10 片 (葉片)
-
低筋麵粉105 克
-
奶油 切塊,冷藏55 克
-
鹽½ 茶匙
-
冷水40 克
-
洋蔥 切塊100 克
-
橄欖油15 克
-
蛋2 顆
-
黑胡椒粉½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
209.9 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
708.3 kJ /
169.3 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
溫馨烘焙坊
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan