蘆筍起司鹹派

蘆筍起司鹹派

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
8 人份

Składniki

  • 蘆筍 去除硬老的尾端
    300 克
  • 希臘優格 瀝乾
    80 克
  • 高達乳酪(Gouda) 塊狀
    40 克
  • 新鮮羅勒葉
    8 - 10 片 (葉片)
    新鮮平葉巴西里, ,1 小把,只取葉子
  • 低筋麵粉
    105 克
  • 奶油 切塊,冷藏
    55 克
  • ½ 茶匙
  • 冷水
    40 克
  • 洋蔥 切塊
    100 克
  • 橄欖油
    15 克
  • 2 顆
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 209.9 mg
Białko 5.8 g
Kalorie 708.3 kJ / 169.3 kcal
Tłuszcz 10.1 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 5.1 g
Węglowodany 14.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...