羅馬式焗烤麵餅

羅馬式焗烤麵餅

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • 奶油 多備一點刷油用
    20 克
  • 芳汀那乳酪 切塊
    100 克
  • 熟火腿 切塊
    50 克
  • 牛奶
    1000 克
  • 1 茶匙
  • 豆蔻粉
    1 茶匙
  • 粗粒麵粉 (杜蘭小麥粉)
    250 克
  • 帕瑪森起司 磨碎
    50 克
  • 蛋黃
    2 顆

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 30.7 g
Kalorie 2558 kJ / 611 kcal
Tłuszcz 29.9 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 58.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...