蕃茄餅乾條

蕃茄餅乾條

4.5 2 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1 完整食譜

Składniki

  • 低筋麵粉
    70 克
  • 糯米粉
    60 克
  • 日本太白粉
    30 克
  • 小蘇打粉
    ½ 茶匙
  • 番茄乾 (自製或市售)
    100 克
  • 乾燥奧勒岡
    ½ 茶匙
  • 海鹽
    ¼ 茶匙
  • 冰糖粉
    2 茶匙
  • 黑胡椒粉 依個人喜好調整
    2 小撮
  • 橄欖油
    50 克
  • 檸檬汁
    1 茶匙
  • 番茄醬
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Białko 24.1 g
Kalorie 5572 kJ / 1331 kcal
Tłuszcz 54.6 g
Błonnik 14.7 g
Węglowodany 197.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...