Urządzenia i Akcesoria
義式蛋白杏仁餅(無麩質)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
30 個
Składniki
-
蛋白2 顆
-
黃砂糖 (二砂糖)130 克
-
杏仁粉150 克
-
香草精¼ 茶匙
-
水 少許(沾水用)
-
帶皮杏仁果30 顆
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
1 g
Kalorie
194.7 kJ /
46.7 kcal
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan