Urządzenia i Akcesoria
Spaetzle
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water for wetting
-
salt2 tsp
-
plain flour300 g
-
eggs2
-
milk150 g
-
nutmeg1 pinch
-
unsalted butter3 tbsp
-
fresh chives roughly chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
616.5 mg
Białko
13.2 g
Kalorie
1822.6 kJ /
434 kcal
Tłuszcz
16.4 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
57.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème anglaise
15 min
Thin Crust Pizza Dough
2 godz. 30 min
Gratin dauphinois
50 min
Vegetarian Tacos
Brak ocen
Brioche
8 godz.
Bannock Bread
45 min
Chocolate Budino (Matthew Kenney)
5 godz.
Panna cotta
6 godz. 15 min
Blue Cheese Soufflés
45 min
Placki
40 min
Karpatka
10 godz.
Limoncello Sorbet with Mint and Basil
18 godz. 25 min