Urządzenia i Akcesoria
低温牛肉配牛油果芦笋和酸黄瓜
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
6 人份
Składniki
低温牛肉
-
牛里脊 选择高品质250 克
-
盐½ 茶匙
-
胡椒粉1 小撮
-
橄榄油1 汤匙
-
新鲜百里香3 支
-
水1800 克
牛油果酱
-
牛油果 熟透的,去核去皮切块3 颗
-
柠檬汁30 克
-
稀奶油20 克
-
盐½ 茶匙
-
胡椒粉1 小撮
组合
-
芦笋 提前汆烫,切条,适量,装饰用
-
法式长棍面包 切厚片,装饰用1 根
-
酸黄瓜 切薄片,适量,装饰用
-
牛油果 去核去皮切块1 颗
-
现磨黑胡椒粉 装饰用1 小撮
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
10.8 g
Kalorie
670.2 kJ /
160.2 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
风味西班牙
10 Przepisów
Chiny
Chiny