低温牛肉配牛油果芦笋和酸黄瓜

低温牛肉配牛油果芦笋和酸黄瓜

5.0 3 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
6 人份

Składniki

低温牛肉
  • 牛里脊 选择高品质
    250 克
  • ½ 茶匙
  • 胡椒粉
    1 小撮
  • 橄榄油
    1 汤匙
  • 新鲜百里香
    3 支
  • 1800 克
牛油果酱
  • 牛油果 熟透的,去核去皮切块
    3 颗
  • 柠檬汁
    30 克
  • 稀奶油
    20 克
  • ½ 茶匙
  • 胡椒粉
    1 小撮
组合
  • 芦笋 提前汆烫,切条,适量,装饰用
  • 法式长棍面包 切厚片,装饰用
    1 根
  • 酸黄瓜 切薄片,适量,装饰用
  • 牛油果 去核去皮切块
    1 颗
  • 现磨黑胡椒粉 装饰用
    1 小撮

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 10.8 g
Kalorie 670.2 kJ / 160.2 kcal
Tłuszcz 10.1 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 7.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...