Urządzenia i Akcesoria
Käse-Zwiebel-Maisbrot (Sopa Paraguaya)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
16 Stück
Składniki
-
Butter in Stücken, etwas mehr zum Einfetten60 g
-
Zwiebeln halbiert170 g
-
Milch250 g
-
Eidotter4
-
körniger Frischkäse (Hüttenkäse)230 g
-
Polenta (Maisgrieß), fein oder mittel320 g
-
Salz1 TL
-
Weinstein-Backpulver1 TL
-
Eiklar4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
6 g
Kalorie
606 kJ /
145 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 min
Maisbrot
1 godz. 5 min
Maisbrot
2 godz. 20 min
Polenta-Muffins
1 godz.
Polentamuffins mit Spinat und Feta
55 min
Polenta-Muffins
1 godz. 15 min
Orientalische Waffeln
30 min
Breakfast Muffins
35 min
Dille und Feta Fladenbrot
1 godz. 20 min
Buchweizencrêpes mit Camembert
1 godz. 25 min
Erdäpfelfladenbrote
12 godz.
Maisbrot-Brötchen in Muffinform
20 min