Urządzenia i Akcesoria
Käse-Zwiebel-Maisbrot (Sopa Paraguaya)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
16 Stück
Składniki
-
Butter in Stücken, etwas mehr zum Einfetten60 g
-
Zwiebeln halbiert170 g
-
Milch250 g
-
Eidotter4
-
körniger Frischkäse (Hüttenkäse)230 g
-
Polenta (Maisgrieß), fein oder mittel320 g
-
Salz1 TL
-
Weinstein-Backpulver1 TL
-
Eiklar4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
6 g
Kalorie
606 kJ /
145 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta-Muffins
1 godz. 15 min
Rote Rüben-Ziegenkäse-Eis mit Crackern
15 godz.
Sesamhelva - Tahin Helvası
3 godz. 10 min
Potato pie
1 godz. 40 min
Maisbrot-Brötchen in Muffinform
20 min
Süße Reisküchlein
30 min
Mandel-Honig-Grieß-Kuchen
1 godz.
Dhokla
30 min
Kichererbsenfladenbrot mit Curry-Gemüsedip
50 min
Italienisches Maisbrot
1 godz. 50 min
Kichererbsen-Nocken
50 min
Dille und Feta Fladenbrot
1 godz. 20 min