香蔥培根烤蛋

香蔥培根烤蛋

3.5 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
9 杯

Składniki

  • 少許,抹油用
  • 培根 切段
    115 克
  • (蛋黃、蛋白分開備用)
    6 顆
  • 切蔥花
    20 克
  • ¼ - ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 鮮奶油
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 杯

Białko 7.3 g
Kalorie 576.4 kJ / 138.4 kcal
Tłuszcz 12.1 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...