
Urządzenia i Akcesoria
Cytryny w syropie imbirowym
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
3 słoiki
Składniki
-
300 g cukru
-
250 g wody
-
80 - 90 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
20 - 30 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
-
3 - 4 cytryny ekologiczne, pokrojone w 3 mm plastry, bez pestek
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
419.5 kcal /
1755.3 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
109.7 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
7.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

JADALNE PREZENTY
10 Przepisów
Polska
Polska