Cytryny w syropie imbirowym
TM5 TM6

Cytryny w syropie imbirowym

4.9 (763 oceny)

Składniki

  • 300 g cukru
  • 250 g wody
  • 80 - 90 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • 20 - 30 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
  • 3 - 4 cytryny, ekologiczne, pokrojone w 3 mm plastry, bez pestek

Wartości odżywcze
na 1 Cały przepis
Kalorie
5677.3 kJ / 1356 kcal
Białko
1.2 g
Węglowodany
335 g
Tłuszcz
1.2 g
Błonnik
7.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 74 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy