Cytryny w syropie imbirowym
TM6 TM5

Cytryny w syropie imbirowym

4.9 (2.1K ocen)

Składniki

  • 300 g cukru
  • 250 g wody
  • 80 - 90 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • 20 - 30 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
  • 3 - 4 cytryny, ekologiczne, pokrojone w 3 mm plastry, bez pestek

Wartości odżywcze
na 1 słoik
Kalorie
1755.3 kJ / 419.5 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
109.7 g
Tłuszcz
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
2.1 g
Sód
7.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy