Urządzenia i Akcesoria
Pickle (Achcharu)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 48 godz. 30 min
10 portions
Składniki
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)2 cm
-
pickling onions peeled, to taste10 - 15
-
white wine vinegar600 g
-
carrots cut in matchsticks250 g
-
bird's eye chillies, fresh halved, deseeded if preferred8 - 12
-
garlic cloves thinly sliced6
-
black mustard seeds1 - 2 Tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground turmeric2 pinches
-
fine sea salt¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
270 kJ /
64 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shallot Tarte Tatin
2 godz.
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 godz. 35 min
Mixed Fruit Compôte with Goat's Cheese and Granola on Toast
50 min
Dairy-free Caramel and Vanilla Flødeboller
Brak ocen
Soubise Sauce
30 min
Almond Cheese
6 godz. 15 min
Raspberry and Orange Jaffa Cakes
7 godz. 45 min
Peach and Lavender Tartlets
40 min
Coconut butter
5 min
Vegetable Samosa Filling
30 min
Rhubarb and Strawberry Juice
45 min
Fig & Apricot Jam
40 min