Urządzenia i Akcesoria
Pickle (Achcharu)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 48 godz. 30 min
10 portions
Składniki
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)2 cm
-
pickling onions peeled, to taste10 - 15
-
white wine vinegar600 g
-
carrots cut in matchsticks250 g
-
bird's eye chillies, fresh halved, deseeded if preferred8 - 12
-
garlic cloves thinly sliced6
-
black mustard seeds1 - 2 Tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground turmeric2 pinches
-
fine sea salt¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
270 kJ /
64 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1 godz. 15 min
Risotto for One
35 min
Crayfish Pies
1 godz. 15 min
Chopped Onions
5 min
Decadent Chocolate and Coconut Cups
1 godz.
Soya Brigadeiro
25 min
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
45 min
Iranian Barbari
2 godz. 30 min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 min
Triple-chocolate Christmas Pud
860 godz. 30 min
Neapolitan Sauce
1 godz.
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1 godz.