Urządzenia i Akcesoria
Blinis
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Milch100 g
-
Trockenhefe¾ TL
-
Zucker1 Prise
-
Butter weich15 g
-
Eigelb1
-
35 g RuchmehlBuchweizenmehl35 g
-
Weizenmehl55 g
-
saurer Halbrahm40 g
-
Salz½ TL
-
Eiweiss1
-
Salz1 Prise
-
Bratbutter zum Braten2 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5.5 g
Kalorie
949 kJ /
228 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poulet-Reis, Gemüsesuppe und gedämpftes Ei
1 godz. 25 min
Brownies
50 min
Pancakes, amerikanisch
40 min
Béchamelsauce
15 min
Focaccia mit Sardellen
1 godz. 45 min
Cannelloni
1 godz. 20 min
Überbackener Cheesecake
3 godz. 10 min
Erbsen-Crèmesuppe
40 min
Trenette mit Pesto
45 min
Schoko-Vulkan
15 min
Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern
40 min
Focaccia mit Oliven
2 godz. 20 min