
Urządzenia i Akcesoria
Barrette biscottate alla frutta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
30 fette
Składniki
-
burro q.b. per imburrare
-
90 g di nocciole sgusciate
-
120 g di farina integrale
-
120 g di farina
-
2 cucchiaini di bicarbonato di sodio
-
½ cucchiaino di sale
-
450 g di latticello
-
60 g di zucchero muscovado
-
75 g di miele
-
65 g di semi di zucca
-
75 g di datteri denocciolati a listarelle
-
50 g di uvetta
-
45 g di ciliegie disidratate
-
1 arancia, preferibilmente biologica la scorza grattugiata (senza la parte bianca)
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
98 kcal /
408 kJ
Białko
2.9 g
Tłuszcz
3.3 g
Węglowodany
14.1 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Al passo con te
10 Przepisów
Włochy
Włochy