Urządzenia i Akcesoria
Bolas de cebola e bacon recheadas
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 unidades
Składniki
-
Azeite q.b. p/ untar
-
cebolas pequenas6 - 8
-
vinho branco100 g
-
água200 g
-
pão de véspera100 g
-
dente de alho1
-
salsa10 g
-
cebola cortada em pedaços150 g
-
manteiga50 g
-
vinho do Porto50 g
-
80 g sultanasarandos80 g
-
pistácios100 g
-
ovos2
-
carne de porco picada400 g
-
salsichas frescas s/ pele400 g
-
fatias de bacon40
-
amido de milho10 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
577.5 mg
Białko
16.4 g
Kalorie
1926.6 kJ /
460.5 kcal
Tłuszcz
37.2 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
12.6 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Acarajé - Pastel de feijão-frade com recheio de leite de coco
45 min
Alfajor
1 godz. 20 min
Borrego recheado com grelos e alheira e arroz selvagem com abóbora
3 godz. 30 min
Massa choux
1 godz. 30 min
Cocotes
40 min
Picanha ao sal com molho vinagrete
1 godz. 15 min
Pudim de bacalhau
2 godz.
Torta de bacalhau
2 godz. 15 min
Ovos com molho aurora
1 godz. 10 min
Crocante de arroz e chocolate
35 min
Bacalhau de Natal
1 godz. 15 min
Peru de Natal
1 godz. 30 min