Urządzenia i Akcesoria
青椒鑲肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 個
Składniki
-
油 少許
-
麵包粉40 克
-
牛奶60 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)60 克
-
梅花肉 切塊(約2公分)250 克
-
豬絞肉300 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
蛋1 顆
-
青椒 (約500克),切對半(直切),去籽6 個
-
低筋麵粉 少許
-
水20 克
-
清酒10 克
-
味醂25 克
-
醬油25 克
-
番茄醬30 克
-
美生菜 適量
-
番茄 適量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
9.9 g
Kalorie
737.2 kJ /
176.4 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
9.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
我的深夜食堂
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan