Urządzenia i Akcesoria
Hazelnut Bavarian
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
gelatine leaves platinum strength4
-
hazelnuts toasted100 g
-
whipping cream chilled500 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
1 Tbsp rumwater1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.5 g
Kalorie
1629 kJ /
388 kcal
Tłuszcz
33.3 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
17.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cherry Pie
12 godz. 15 min
Pancakes with Cream and Pistachios (Qatayef with Achta)
50 min
Italian Rice Cake - Torta di riso
8 godz. 30 min
Blueberry Cheesecake
5 godz.
Yoghurt Dressing
5 min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2 godz. 45 min
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Crème Pâtissière
15 min
Quenelles with Watercress Sauce
2 godz. 45 min
Floating islands
40 min
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3 godz. 50 min
Baked Vanilla Cheesecake
13 godz. 25 min