Urządzenia i Akcesoria
Hazelnut Bavarian
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
gelatine leaves platinum strength4
-
hazelnuts toasted100 g
-
whipping cream chilled500 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
1 Tbsp rumwater1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.5 g
Kalorie
1629 kJ /
388 kcal
Tłuszcz
33.3 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
17.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ice Cream Layer Cake
43 godz. 35 min
Varoma Pizza
1 godz.
Lemon Bars
1 godz. 45 min
Chocolate Pudding
6 godz. 30 min
Eggnog Ice Cream
10 godz. 50 min
Lamingtons
30 min
Butter Biscuits
50 min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Brak ocen
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Apple Marinade
10 min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2 godz. 45 min
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min