Urządzenia i Akcesoria
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Ranch Sauce
-
single cream200 g
-
mayonnaise200 g
-
lemon juice1 Tbsp
-
fresh chives cut in pieces5 sprigs
-
garlic powder1 tsp
-
dried parsley1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
French Fries
-
potatoes cut in batons (1 cm thick)800 g
-
water for soaking
-
vegetable oil for frying
Assembly
-
smoked bacon diced200 g
-
grated cheese (Cheddar and/or mozzarella)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2610 kJ /
624 kcal
Tłuszcz
52 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pulled Pork and Cider Rolls
1h
Cheeseburger Quiche
50min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40min
Chicken and Sweetcorn Pizza Muffins
1h 50min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45min
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
1h 35min
Ham Hock Potato Bake
35min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Mac 'n' Cheese
1h 20min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Dauphinoise Potatoes
50min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min