Urządzenia i Akcesoria
柚子酒香烤海鮮
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭20 克
-
薑5 克
-
檸檬汁20 克
-
柚子 取皮屑5 克
-
清酒25 克
-
百里香½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
油40 克
-
透抽 切片(約3公分)200 克
-
新鮮鮭魚片 切塊(約2公分)200 克
-
蘆筍 切段(約4公分)100 克
-
李型番茄100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 人份
Białko
78 g
Kalorie
4437 kJ /
1061 kcal
Tłuszcz
71 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
我的中秋派對
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan