香檳沙巴翁烤生蠔

香檳沙巴翁烤生蠔

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 個

Składniki

  • 帶殼生蠔 (每顆約100克),刷洗乾淨
    6 顆
  • 奶油
    20 克
  • 香檳酒
    70 克
    70 克 氣泡葡萄酒
  • 蛋黃
    3 顆
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 檸檬汁 少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 11.2 g
Kalorie 499.7 kJ / 119.5 kcal
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...