Urządzenia i Akcesoria
香檳沙巴翁烤生蠔
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 個
Składniki
-
帶殼生蠔 (每顆約100克),刷洗乾淨6 顆
-
奶油20 克
-
70 克 氣泡葡萄酒香檳酒70 克
-
蛋黃3 顆
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
檸檬汁 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
11.2 g
Kalorie
499.7 kJ /
119.5 kcal
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
我的中秋派對
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan