Urządzenia i Akcesoria
辣味肉糜蒸茄子
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
2 人份
Składniki
-
茄子 选择杭茄,切成10cm的长条350 克
-
盐1 满茶匙
-
去皮五花肉 切块后放速冻1-2小时80 克
-
姜5 克
-
油15 克
-
辣椒酱 建议选择李锦记30 克
-
水500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
5.8 g
Kalorie
1429 kJ /
341.5 kcal
Tłuszcz
31.9 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
创意中餐
20 Przepisów
Chiny
Chiny