辣味肉糜蒸茄子

辣味肉糜蒸茄子

3.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
2 人份

Składniki

  • 茄子 选择杭茄,切成10cm的长条
    350 克
  • 1 满茶匙
  • 去皮五花肉 切块后放速冻1-2小时
    80 克
  • 5 克
  • 15 克
  • 辣椒酱 建议选择李锦记
    30 克
  • 500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 5.8 g
Kalorie 1429 kJ / 341.5 kcal
Tłuszcz 31.9 g
Błonnik 2.8 g
Węglowodany 6.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...