Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de harina de trigo sarraceno
- 16 g de polvo de hornear
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de aceite de oliva
- 30 g de azúcar
- 300 g de leche
- 2 huevos
- 1 cucharada de mantequilla para engrasar
- 400 g de bacalao ahumado en lonchas
- 150 g de huevas de salmón
- 4 - 6 pellizcos de pimienta negra molida
- 2 - 3 cucharadas de cebollino fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 331 kJ / 79 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 6.9 g
- Tłuszcz
- 3.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 278.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de hummus con mejillones
30 min
Ensalada de hinojo y naranja
15min
Cuscús festivo
15min
Saquito de camembert
30 min
Lubina al vapor con aceite de albahaca sobre cremoso de patata
40 min
Bolitas de jamón con pistachos
1h 30min
Ajoblanco de cerezas
10min
Canapés de pan negro y salmón
3h
Arroz negro con mango y salmón
35min
Cogollos con salmón y vinagreta de almendras
20 min
Galette crujiente de salmón y queso
1h
Tomates con burrata y vinagreta de pipas y chía
15min