蘑菇炒肉片

蘑菇炒肉片

3.5 22 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份

Składniki

  • 猪里脊肉 切薄片
    120 克
  • 淀粉
    1 茶匙
  • 30 克
  • 切丝
    1 片
  • 蘑菇 一切四
    300 克
  • 生抽
    2 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 11.1 g
Kalorie 742 kJ / 177.3 kcal
Tłuszcz 13.3 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...