Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů čedaru
- 2 stroužky česneku
- 15 gramů olivového oleje
- 50 gramů anglické slaniny, na kostičky
-
500
gramů mletého hovězího masa
lub 500 gramů směsi vepřového a hovězího mletého masa - 230 gramů červené papriky, na kostky
- 1 čajová lžička mletého chilli
- 1 čajová lžička sladké červené papriky
- 2 čajové lžičky římského kmínu
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 250 gramů vývaru (drůbežího nebo zeleninového)
- 240 gramů konzervovaných máslových fazolí, scezených (1 plechovka)
- 400 gramů sekaných rajčat v plechovce
- 2 polévkové lžíce hořčice
- 2 polévkové lžíce jablečného octa
- 1 polévková lžíce cukru
- jarní cibulka na kolečka, na ozdobu, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2319 kJ / 552 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 1498 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chilli con carne
1h
Mexické krůtí chilli
40min
Marocké kuřecí maso s kuskusem
45min
Pomalu vařené chilli con carne
5 Std. 5 Min
Kuře po asijsku s citrónovou omáčkou
35min
Rychlá polévka Pho
1 Std. 20 Min
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45min
Tandoori marináda
10min
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2h
Pekingské kuře
50 Min
Dušené hovězí stew
1h 40min
Čočkový guláš se slaninou a chorizem
2h 50min