Urządzenia i Akcesoria
香辣蟹腳
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
紅蔥頭10 克
-
薑5 克
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒10 克
-
蔥 切段10 克
-
乾辣椒10 克
-
沙茶醬 (麻辣口味)40 克
-
麻辣油10 克
-
冷凍蟹腳 先以刀背敲裂300 克
-
米酒2 大匙
-
糖½ 茶匙
-
芹菜 切段30 克
-
香菜 梗葉分開10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
22 g
Kalorie
1323.5 kJ /
316.5 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
非辣不可
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan