Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 75 g de agua
- 75 g de mantequilla
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 6698.8 kJ / 1602.6 kcal
- Białko
- 13.1 g
- Węglowodany
- 87.3 g
- Tłuszcz
- 133.4 g
- Błonnik
- 24.2 g
Alternatywne przepisy
Ganache de chocolate
1h 10min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Bizcocho genovés
1j 50 menit
Tarta Sacher
3h
Coberturas de chocolate y aceite
15min
Baño de chocolate
5min
Bizcocho plancha de chocolate
30min
Baumkuchen con cobertura de chocolate
3h
Almíbar básico
10 min
Brazo de gitano
3h
Nata de trufa
8 Std. 15 Min
Nata montada
10 min