Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de avellanas
- 75 g de azúcar
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de chocolate con leche en trozos
- 50 g de chocolate blanco en trozos
- 100 g de leche entera
- 75 g de aceite de girasol
- Wartości odżywcze
- na 450 g
- Kalorie
- 9055.2 kJ / 2164.3 kcal
- Białko
- 21.4 g
- Węglowodany
- 170.4 g
- Tłuszcz
- 160.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 45.1 g
- Błonnik
- 12.1 g
- Sód
- 138.3 mg
Alternatywne przepisy
Magdalenas de nata
1h
Yogur de galleta maría
12 Std. 30 Min
Crema de avellanas, chocolate negro y dátiles
5min
Panecillos rellenos de chocolate
2h 30min
Polvorones de chocolate
10h 15min
Roscón bombón
4h
Yogur líquido de chocolate
1h 15min
Panecillos de leche rellenos de chocolate al vapor
3h 35min
Barritas de avena y arroz inflado con pepitas de chocolate
2 Std. 10 Min
Yogur líquido de plátano y fresa
8h 20min
Crema de cacao casera
5min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2h 30min