Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de avellanas
- 75 g de azúcar
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de chocolate con leche en trozos
- 50 g de chocolate blanco en trozos
- 100 g de leche entera
- 75 g de aceite de girasol
- Wartości odżywcze
- na 450 g
- Kalorie
- 9055.2 kJ / 2164.3 kcal
- Białko
- 21.4 g
- Węglowodany
- 170.4 g
- Tłuszcz
- 160.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 45.1 g
- Błonnik
- 12.1 g
- Sód
- 138.3 mg
Alternatywne przepisy
Turrón de muesli, almendra y chocolate
1 Std. 15 Min
Turrón crujiente de regalo
2 Std. 10 Min
Turrón de chocolate crujiente
2 Std. 20 Min
Bombones de avellana, almendra y chocolate
1 Std. 30 Min
Chocolate a la taza
15 Min
Turrón de chocolate y kikos
1 Std. 10 Min
Panecillos de leche rellenos de chocolate al vapor
3h 35min
Turrón de chocolate
1 Std.
Crema de avellanas, chocolate negro y dátiles
5 Min
Magdalenas de chocolate (sin huevo)
1 Std. 10 Min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 Std. 30 Min
Crema de cacao casera
5 Min