Gorditas de Chicharrón
TM6 TM5

Gorditas de Chicharrón

4.7 (6 ocen)

Składniki

Salsa

  • 12 oz green tomatillos, halved
  • 4 oz white onions, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • ½ oz dried 'chile de árbol' chilies, stems removed
  • 4 sprigs cilantro
  • ½ tsp salt, to taste

Dough

  • 24 ½ oz water
  • 14 oz masa harina
  • 1 tsp salt

Filling

  • ½ oz dried guajillo chilies, stems and seeds removed
  • 1 whole clove
  • 1 allspice berry
  • 12 oz green tomatillos, halved
  • 2 ½ oz white onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • ½ oz vegetable oil
  • 1 sprig fresh thyme
  • 1 sprig fresh marjoram
  • 1 sprig fresh oregano
  • 7 oz water
  • ½ tsp salt
  • 8 oz chicharrones (pork cracklins), crushed or cut into small pieces
  • vegetable oil, to grease

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1121 kJ / 268 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
32 g
Tłuszcz
10 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy