Urządzenia i Akcesoria
Pozole Blanco
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 portions
Składniki
-
white onion cut into pieces5 oz
-
radishes trimmed, halved5 oz
-
garlic cloves3
-
dried bay leaves2
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh marjoram1 sprig
-
water divided43 oz
-
pork loin cubed (1 in.)42 oz
-
salt divided2 tsp
-
hominy (approx. 14.5 oz) drained1 can
-
romaine lettuce chopped8 oz
-
limes cut into wedges, to serve1 - 2
-
dried Mexican oregano2 tsp
-
dried bird's eye chilies to taste
-
corn tostadas to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
1017 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva México!
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Spinach and Artichoke Dip
20 min
Mexican Creamed Corn
30 min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Cutter Beet Carpaccio
Brak ocen
Parmesan Stock Cubes
35 min
Pan de Muerto
4 godz.
Pork Tortas
2 godz. 20 min
Gorditas de Chicharrón
1 godz. 40 min
Pozole Verde
2 godz.
Cochinita Pibil
4 godz.
Pollo Pibil
1 godz. 30 min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min