Urządzenia i Akcesoria
Cochinita Pibil
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
6 portions
Składniki
Marinade
-
garlic cloves1 oz
-
dried oregano2 tbsp
-
achiote paste½ oz
-
ground black pepper½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
white vinegar3 ½ oz
-
orange juice sour10 oz
-
onions in pieces3 ½ oz
-
salt2 tsp
-
Boston butt or pork shoulder boneless, cut into cubes (2 in.)35 oz
Pickled Onions
-
red onions quartered5 oz
-
orange juice1 oz
-
white vinegar½ oz
-
dried oregano2 pinches
-
salt½ tsp
Habanero Sauce
-
habanero chilies5
-
lemon juice½ oz
-
salt¼ tsp
-
water1 oz
Cochinita Pibil
-
1 oz lardvegetable oil1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1227.1 mg
Białko
30.9 g
Kalorie
1771.8 kJ /
423.5 kcal
Tłuszcz
25.7 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
16.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cancun Mexico
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Cochinita Pibil
4 godz.
Shrimp Aguachile
15 min
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 godz. 50 min
Pan de Muerto
4 godz.
Pollo Pibil
1 godz. 30 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Champurrado
20 min
Chicken and Avocado Arepas
1 godz.
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Tinga de Pollo
40 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min