![Chicken Enfrijoladas Chicken Enfrijoladas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bfa21f3b-4bc7-4cd9-bb70-c853ca86aec9/Derivates/011e802d-a676-4325-a23b-d475f8669b80.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Poached Chicken
- ½ tsp whole black peppercorns
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh cilantro, plus extra to garnish
- 28 oz chicken breasts, skinless, boneless, organic (approx. 4 breasts)
- 2 Parmesan stock cubes, frozen (see Tip)
- 40 oz water, plus extra if needed to cover
Black Bean Sauce
- 2 cans black beans, undrained (30 oz, including liquid)
- 8 oz tomatoes, halved
-
2
tsp vegetable stock paste
lub 2 tsp homemade salt substitute and flavor enhancer (see Tip) - 4 oz red onions, cut into pieces, plus extra, sliced, to garnish
- 1 garlic clove
- ¼ tsp oregano
- 1 - 2 chipotle chilies, in adobo sauce, canned, to taste
- ½ tsp salt
- ½ oz extra virgin olive oil
- 12 corn tortillas (see Tip)
Assembly
- 4 oz cotija cheese, crumbled
- Mexican crema, to drizzle
- 1 lime, in wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3477 kJ / 831 kcal
- Białko
- 74 g
- Węglowodany
- 95 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 24 g
- Sód
- 755 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo Pibil
1 godz. 30 min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Tamales Verdes
2 Std. 55 Min
Chicken and Avocado Arepas
1h
Tortilla Soup
25 min
Pozole Verde
2sa
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Biltmore Chicken Posole
1 godz. 30 min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Pozole Rojo
2hod. 5min
Tinga de Pollo (TM6)
40 min