Urządzenia i Akcesoria
Chicken Enfrijoladas
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Poached Chicken
-
whole black peppercorns½ tsp
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh cilantro plus extra to garnish3 sprigs
-
chicken breasts, skinless, boneless organic (approx. 4 breasts)28 oz
-
Parmesan stock cubes frozen (see Tip)2
-
water plus extra if needed to fully submerge40 oz
Black Bean Sauce
-
black beans undrained (30 oz, including liquid)2 cans
-
tomatoes halved8 oz
-
2 tsp homemade salt substitute and flavor enhancervegetable stock paste2 tsp
-
red onions cut into pieces, plus extra, sliced, to garnish4 oz
-
garlic clove1
-
oregano¼ tsp
-
chipotle chilies, in adobo sauce, canned to taste1 - 2
-
salt½ tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
corn tortillas (see Tip)12
Assembly
-
cotija cheese crumbled4 oz
-
Mexican crema to drizzle
-
lime in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
755 mg
Białko
74 g
Kalorie
3477 kJ /
831 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
24 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
95 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pollo Pibil
1 godz. 30 min
Tamale Pie (Anna)
1 godz. 30 min
Fish Carnitas
20 min
Pan de Muerto
4 godz.
Carnitas
50 min
Chicken Enchiladas
40 min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Tortilla Soup
25 min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Tinga de Pollo
40 min
Conchas
3 godz. 15 min
Chicken and Avocado Arepas
1 godz.