Urządzenia i Akcesoria
Pozole Rojo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
8 portion
Składniki
-
white onions cut into pieces5 ½ oz
-
tomatoes quartered7 oz
-
dried guajillo chilies stem and seeds removed½ oz
-
salt divided2 tsp
-
ground cumin1 pinch
-
water divided60 oz
-
garlic cloves3
-
dried bay leaves2
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh marjoram1 sprig
-
pork loin cubed (1 in.)42 oz
-
dried Mexican oregano (opcjonalnie)1 tsp
-
hominy (approx. 14.5 oz), drained1 can
-
radishes trimmed, thinly sliced5 ½ oz
-
4 oz cabbage, shreddedlettuce leaves shredded4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
1033 kJ /
247 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva México!
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Cochinita Pibil
4 Std.
Cochinita Pibil
4 Std.
Shrimp Aguachile
15 Min
Picadillo (Texas Hash)
40 Min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 Min
Pollo Pibil
1 Std. 30 Min
Gorditas de Chicharrón
1 Std. 40 Min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 Min
Pozole Verde
2 Std.
Chicken Enfrijoladas
50 Min
Tortilla Soup
25 Min
Tinga de Pollo
40 Min