Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 ½ oz white onions, cut into pieces
- 7 oz tomatoes, quartered
- ½ oz dried guajillo chilies, stem and seeds removed
- 2 tsp salt, divided
- 1 pinch ground cumin
- 60 oz water, divided
- 3 garlic cloves
- 2 dried bay leaves
- 1 sprig fresh thyme
- 1 sprig fresh marjoram
- 42 oz pork loin, cubed (1 in.)
- 1 tsp dried Mexican oregano
- 1 can hominy (approx. 14.5 oz), drained
- 5 ½ oz radishes, trimmed, thinly sliced
-
4
oz lettuce leaves, shredded
lub 4 oz cabbage, shredded
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1033 kJ / 247 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tuna Tartare
40 min
Tortilla Soup
25 min
Cochinita Pibil
4h
Pan de Muerto
4h
Pozole Verde
2h
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Biltmore Chicken Posole
1 godz. 30 min
Pico De Gallo
15 Min
Pollo Pibil
1 godz. 30 min
Tinga de Pollo (TM6)
40 min
Chicken Enfrijoladas
50 min