Urządzenia i Akcesoria
Conchas
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
10 pieces
Składniki
Sugar Paste
-
sugar3 ½ oz
-
unsalted butter diced, room temperature2 oz
-
large egg1
-
bread flour6 ½ oz
-
corn starch2 tbsp
-
baking powder½ tsp
Dough
-
whole milk2 oz
-
water2 oz
-
active dry yeast (1 packet/envelope)2 ¼ tsp
-
bread flour plus extra to dust10 ½ oz
-
corn starch2 tbsp
-
sugar1 ½ oz
-
salt1 tsp
-
vanilla extract (opcjonalnie)1 tsp
-
large egg1
-
unsalted butter diced, room temperature3 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
276 mg
Białko
8.4 g
Kalorie
1534.5 kJ /
366.8 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
52.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tinga de Pollo
40 min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Shrimp Aguachile
15 min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9 godz. 35 min
Pan de Muerto
4 godz.
Chocolate Covered Strawberries and Hot Cocoa for Two
40 min
Jamaica Hibiscus Margarita
1 godz. 5 min
Gorditas de Chicharrón
1 godz. 40 min
Champurrado
20 min
Chicken Enfrijoladas
50 min
Pollo Pibil
1 godz. 30 min