Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1800 g Roastbeef, mit 2 cm hohem Fettrand
- Butterschmalz zum Braten
- 10 g Pfefferkörner, schwarz oder bunt
- 10 g Senfkörner
- 80 g Senf
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 400 g Salz
- 1 Bund Thymian, abgezupft
- 3 Eiweiß
- 200 g Wasser
- Butter zum Einfetten
- 1 Eigelb, verquirlt
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1615 kJ / 385 kcal
- Białko
- 49 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
Würzige Aioli mit Sherry
40 min
Gegrillte Schweinespieße
7 Std. 10 Min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1 godz.
Wilde Burger mit Cumberland-Rotkraut
3h 15min
Rindfleisch-Kebabs mit Monkey-Gland-Sauce
2h
Sylter Landei mit gebackener Auster
30min
Graved Lachs
48 godz.
Gebackenes Lachs-Sashimi mit Spargel und Sesamcreme
30min
Glasierte Spareribs
6 godz. 30 min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24 Std.
Riesengarnelen in Cognac
20min
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1 godz.