Urządzenia i Akcesoria
红豆汤圆配焦糖苹果
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
糯米粉200 克
-
水220 克
-
红豆沙200 克
-
水 煮汤圆用,适量
-
糖150 克
-
苹果 去皮切片1 个
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6.8 g
Kalorie
1939.2 kJ /
463.5 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
108.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
创意汤圆
10 Przepisów
Chiny
Chiny