Urządzenia i Akcesoria
Bolo de crepes com avelãs caramelizadas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
12 doses
Składniki
Praliné
-
açúcar100 g
-
avelã torrada50 g
Crepes
-
manteiga130 g
-
leite600 g
-
ovos3
-
farinha210 g
-
sal½ c. chá de
Creme
-
açúcar150 g
-
avelã torrada150 g
-
leite750 g
-
sal½ c. chá de
-
gemas de ovo6
-
amido de milho60 g
Cobertura
-
natas50 g
-
Cointreau10 g
-
chocolate p/ culinária partido em pedaços100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 doses
Białko
12 g
Kalorie
2238 kJ /
535 kcal
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bolo cassata
40 min
Marshmallows de gengibre
Brak ocen
Bolo de iogurte com creme de manteiga
1 godz.
Crepes
35 min
Petit-fours
48 godz.
Chocolate com frutos secos
1 godz. 5 min
Pasta de açúcar
10 min
Torta de cenoura
1 godz.
Blättertorte
2 godz.
Bolo de Baptizado
2 godz. 30 min
Monstro das bolachas
1 godz. 20 min
Bolo de anos Baleia
6 godz.