Urządzenia i Akcesoria
Rotweinbutter
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
1 Gesamtrezept
Składniki
-
Schalotten30 g
-
Knoblauchzehe1
-
Thymian abgezupft3 Stängel
-
Olivenöl20 g
-
Rotwein100 g
-
Senf10 g
-
Salz½ TL
-
Honig20 g
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
Eiweiß2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Gesamtrezept
Białko
11 g
Kalorie
9261 kJ /
2212 kcal
Tłuszcz
229 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bacon-Konfitüre
25 min
Limetten-Chili-Butter
10 min
Zwiebel-Rotwein-Butter
30 min
Zitronenbutter
5 min
Whiskey-Senf
35 min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 godz. 15 min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 godz. 20 min
Gruyère-Butter mit Haselnüssen
1 godz. 50 min
Basilikum-Parmesan-Creme
5 min
Zwiebelbutter
10 min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 min
Parmesancreme
5 min