Rotweinbutter

Rotweinbutter

4.3 108 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
1 Gesamtrezept

Składniki

  • Schalotten
    30 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Thymian abgezupft
    3 Stängel
  • Olivenöl
    20 g
  • Rotwein
    100 g
  • Senf
    10 g
  • Salz
    ½ TL
  • Honig
    20 g
  • Butter weich, in Stücken
    250 g
  • Eiweiß
    2

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Gesamtrezept

Białko 11 g
Kalorie 9261 kJ / 2212 kcal
Tłuszcz 229 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...