Urządzenia i Akcesoria
Fish and potatoes with tomato sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
potatoes cut into pieces (3-4 cm)800 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
6 white fish fillets, (any type of white fish, 120-200 g each)hake steak (120-200 g each)6
-
salt adjust to taste1 tsp
-
onions cut into halves150 g
-
garlic clove1
-
carrots cut into pieces100 g
-
tomatoes cut into pieces400 g
-
ground black pepper½ tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
1269 kJ /
302 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs - Keftedes
2 godz. 30 min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1 godz. 10 min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 godz. 15 min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1 godz.
Chicken with red peppers
1 godz. 5 min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Lemon Avocado Sauce
35 min
Peas with ham
30 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 min
Summer seafood soup
45 min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.