Urządzenia i Akcesoria
Risotto with Parmesan cheese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
shallot (approx. 30 g)1
-
butter40 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)320 g
-
water780 g
-
1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetablestock cube (for 0.5 l) meat or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1812 kJ /
433 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed wholemeal bread
2 Std.
Steamed eggs sunny side up
15 Min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Chicken broth with bread dumplings
1 Std. 5 Min
Chocolate Gingerbread Cookies (Metric)
2 Std. 15 Min
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
4 Std. 30 Min
Pumpkin soup
35 Min
Lemon Avocado Sauce
35 Min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 Std. 15 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Minestrone
45 Min
Earl Grey and whisky glaze
1 Std.