Urządzenia i Akcesoria
Beer Cheese
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
10 portions
Składniki
-
cheddar cheese diced, divided510 g
-
cream cheese diced225 g
-
lager beer225 g
-
salt to taste¼ tsp
-
black pepper, ground to taste⅛ tsp
-
cayenne pepper, ground to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
397.4 mg
Białko
11 g
Kalorie
1040.2 kJ /
248.6 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
12.1 g
Węglowodany
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Onion Pie
2 godz.
Pull-Apart Dinner Rolls
2 godz. 15 min
Mini rum baba bundts
2 godz.
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Slow Cooked Pot Roast
6 godz. 20 min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25 min
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1 godz. 10 min
Irish "Baked" Beans
50 min
Italian Savory Cheesecake
4 godz. 20 min
Cherry Nut Shortbread
1 godz. 20 min
Go-To Pizza Dough
1 godz.