Urządzenia i Akcesoria
Red Velvet Cupcakes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 piece
Składniki
Red Velvet Cupcakes
-
cake flour160 g
-
corn starch60 g
-
baking soda½ tsp
-
cocoa powder, unsweetened1 ½ tsp
-
salt¼ tsp
-
milk at room temperature120 g
-
lemon juice1 tsp
-
egg whites2
-
unsalted butter room temperature60 g
-
sugar200 g
-
sunflower oil100 g
-
egg yolks2
-
vanilla extract2 tsp
-
red food colouring1 ½ tsp
-
vinegar¼ tsp
Honey Cream Cheese Frosting
-
cream cheese cold120 g
-
unsalted butter cold120 g
-
honey70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6.75 g
Kalorie
1802 kJ /
431 kcal
Tłuszcz
21.87 g
Błonnik
0.65 g
Węglowodany
51.79 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SG60 Flavours
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Red Velvet Cupcakes
1h
Triple chocolate muffins
20min
Orange sponge cake
1h
Triple Chocolate Muffins
50min
Fudgy chocolate cake
50min
Rainbow Popsicles
10h
Banana bread
1h 40min
Best lemon drizzle cake
35min
Easy banana muffins
30min
Chewy chocolate brownies
35min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Better banana cake
45min