![Gluten-Free Baking Powder Gluten-Free Baking Powder](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3E582C30-DB08-47B1-B222-5D12E2DD5022/Derivates/73bde567-0c68-4a65-9669-ca9dab3bb8c6.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 ½ oz rice flour
- 1 ½ oz baking soda
- 3 ½ oz cream of tartar
- Wartości odżywcze
- na 1 Total recipe
- Kalorie
- 1715 kJ / 410 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 94 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 11683 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolate Hazelnut Spread
45 min
Watermelon Lime Popsicles
6 Std. 10 Min
Coconut Milk Yogurt
13h
Sauerkraut
96 Std.
Rice Flour
5 Min
Paleo Chocolate Cream Pie
29u. 50min
Gluten-Free Seed Bread
1h 15min
Orange Peel Marmalade
5h 30min
Gluten-Free Bread
1sa 50 dk
Rugalach
1 Std. 55 Min
Maple Caramel Dip
30 min
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2sa 15 dk