
Urządzenia i Akcesoria
Vitela à americana
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 doses
Składniki
-
cebola cortada em pedaços150 g
-
dentes de alho4
-
azeite35 g
-
farinha20 g
-
água200 g
-
tomate em pedaços300 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
malagueta (opcjonalnie)1
-
carne de vaca s/ nervos cortada em cubos800 g
-
folha de louro1
-
cenoura cortada em cubos250 g
-
batata cortada em cubos400 g
-
cebolinhas250 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
425 kcal /
1778 kJ
Białko
31 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Setembro 2017
32 Przepisy
Portugalia
Portugalia