西班牙煙燻風味燉牛肋

西班牙煙燻風味燉牛肋

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 人份

Składniki

  • (川燙用)
    1000 克
  • 牛肋條
    500 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 紅蔥頭 切塊
    20 克
  • 洋蔥 切塊
    50 克
  • 紅椒粉
    2 茶匙
  • 凱宴辣椒粉
    1 茶匙
  • 乾燥月桂葉
    2 片
  • 乾燥百里香
    ¼ 茶匙
  • 巴薩米可醋
    1 茶匙
  • 牛肉高湯
    400 克
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 蕃茄糊
    50 克
  • 綜合甜椒 切塊
    120 克
  • 西洋芹 去莖、切塊
    50 克
  • 櫛瓜 (黃、綠皆可),切滾刀塊
    150 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 37.8 g
Kalorie 3188 kJ / 762.7 kcal
Tłuszcz 38.8 g
Błonnik 3.8 g
Węglowodany 70.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...